Bilder från dagen

 
 

Väntan på den perfekta vågen...

Tisdag igår och Cypern bjöd på ca. 35 graders värme, som vanligt.
Började gårdagen med att åka runt här i Limassol och köpa teknikprylar. Spännande att gå in i butiker liknade Bauhaus och Elgiganten här på Cypern... eller nej, så spännande var det egentligen inte, jag följde bara med för att slippa sitta i lägenheten :)
På eftermiddagen drog vi tillbaka till den härliga stranden med vågorna. Eftersom jag befinner mig här tillsammans med två surfkillar så tog vi med surfbrädor denna gång. Självklart passade jag på prova och det var hur roligt som helst! Om jag lyckades ställa mig på brädan?! Öhhh... nej, det var knappt att jag tog mig upp på knä, men det var galet kul ändå.
Idag vaknade jag dock upp med två onda armar, bra träning helt enkelt. 
 Kvällen avslutade vi med en trevlig grillfest tillsammans med Viktors vänner
En lyckad dag!
 
 

Härliga vågor och vacker utsikt...

Dagen har varit underbar. 
Började dagen med ett studiebesök på min kusins arbetsplats, mycket intressant faktiskt.
Sedan packade vi badväskan och drog till stranden och det känns faktiskt lite lyxigt att vi har möjlighet att åka till platser och stränder långt från turisthotellen.
Vi hann med två stränder idag och ett besök uppe på ett berg, med magisk utsikt och branta stup ner i havet.
Sista stranden vi besökte hade underbara vågor, vågor som vi låg och flöt på tills solen gick ner. Gissar att det blir fler besök på den stranden den här veckan. Vågorna var så härliga att jag fick en stark längtan efter att lära mig surfa... Hmm... vi får väl se om de här två surfgrabbarna har tålamod att lära mig det. Stå på en bräda på vattnet kan väl ändå inte vara så svårt?!
 
 

Ayia Napa

Igår tog vi en heldag i Agia Napa. Bekvämt att åka de drygt 10 milen dit, då Viktor har bil. Så han körde oss till en härlig plats med klippor. Sol och bad på en plats utan massa andra turister, hur härligt som helst. Vi avslutade dock dagen med att besöka en riktig turiststrand i Ayia Napa, helt okej det med.
 

Nu är jag här, Cypern!

Så är jag äntligen framme på Cypern! Landade här vid 20-tiden ikväll tillsammans med Viktor och Johan. Spännande att semestra med två personer som jag aldrig tidigare rest med...
Planen är sol och bad imorgon, ser fram emot det :)
Nu ska jag sova, men kommer nog vara ganska duktig på att uppdatera bloggen under veckan ändå.
God natt!

Sofie, har du alltid semester?!

S.E.M.E.S.T.E.R
Igen.
Är återigen långledig i 12 dagar. Igår frågade en kompis om jag alltid har semester och det känns nästan som det. Jag har haft himla tur med mitt schema.
Men nu har jag betald semester och planen är att sola och bada varje dag! :) Blir härligt!

Veckan som gick..

Det har varit full fart den här veckan. I måndags efter jobbet tog jag ett tåg till Sundsvall. Besökte min systers familj några dagar. Passade på att shoppa på IKEA, lite saker till min lägenhet och hittade även lite saker på second hand. Känns så otroligt roligt att få köpa saker till ett hem, det är ju 1½ år sedan jag gjorde det senast.
 
I onsdags var jag på ansiktsbehandling på Södra Berget i Sundsvall. Spaavdelningen på hotell Södra Berget rekommenderar jag verkligen. Fantastisk utsikt, mysig spaavdelning och många behandlingar att välja mellan. Nästa gång blir det en spaweekend istället för en liten behandling. Skönt var det iallafall.
På spa...
 
I onsdags åkte jag vidare till Fränsta. Där plockade jag ihop mina kläder som förvarats där i 1 år, rensade och sorterade bort trasiga och gamla kläder.
 
Igår firade jag även min 31-årsdag. Nej, det blev inget stort firande, tårta på säng, sång och paket, resten av dagen blev lugn. Vid 17.30 på min födelsedag satte jag mig på ett tåg mot Sthlm igen... så inga festligheter direkt.
Födelsedagsfika på sängen :)
 
Normalt älskar jag att fira min födelsedag, jag älskar att planera bakning, göra tårtor och framförallt att bjuda hem vänner, nära och kära på ett rejält födelsedagsfika. De senaste två födelsedagarna har inte jag haft möjlighet att fira min födelsedag på det här sättet. Tvärtom, mina vänner och familj har fått bjuda mig på fika istället, vilket jag är otroligt Tacksam för... men i min värld är det fel. Det är jag som ska bjuda på fika när jag fyller år!
 
Jag längtar till min 32-årsdag redan nu, gissa om det blir födelsedagsfika hos mig då?! Rejält blir det, jag har ju två födelsedagar att ta igen nu ;)
 
 

Lite ledighet

Jag är i Sundsvall just nu. Kom i måndags och åker vidare till Fränsta idag. Har hunnit med Ikea och köpt lite småsaker till lägenheten.
Idag ska jag upp till Södra berget och få mig en ansiktsbehandling. Kommer bli riktigt skönt. 
Efter det tar Bella och jag tåget till fränsta där jag ska packa ihop mina saker inför flytten, jag ska äta surströmming och framförallt så ska jag fira min födelsedag.  Skönt med några lediga dagar så här mitt i veckan.

Så här bor jag just nu

Jag tror det var i maj som jag utlovade bilder från mitt lilla rum som jag hyr här i Järfälla. Eftersom jag just nu är väldigt "inredningsfixerad" så tänkte jag att det är väl på tiden att jag lägger ut några bilder från mitt rum nu, så får ni ett smakprov på hur min kommande lägenhet kommer att inredas.
 
 
FÖRE
Jag bad min hyresvärd tömma rummet helt på inredning när jag flyttade in i april, så därför var det ganska tråkigt när jag flyttade in.
 
 
EFTER
Vitt och rosa fick det bli i mitt lilla rum och jag trivs ganska bra med det.
 
 
 
 
 

Min korta önskelista...

Jag fyller 31 år om ca. 10 dagar. Normalt brukar jag lägga ut långa önskelistor här på bloggen. Jag skulle kunna göra det i år oxå, då jag önskar mig massor av inredning, prylar och saker till lägenheten. Men jag väljer att bara lägga ut en liten sak som jag önskar mig.
 
Jag vill ha den här väggklockan från ClasOhlsons. Den ska hänga i mitt kök, ovanför den vita kökssoffan på den turkosblommiga tapeten. Kommer passa perfekt där!

Från ClasOhlson.com
 
Så viktigt är det egentligen inte att jag får den, jag kommer nämligen köpa den ändå annars.
Vad är det med mig och klockor nu för tiden (tiden.. hehehe...)?!

Fotograferar en hel del just nu

Jag är ju periodare när det kommer till att fotografera. Just nu är jag inspirerad och fotograferar väldigt mycket. Det jag framförallt fotografera just nu är fasadklockor, ibland fastnar även någon stationsklocka och kyrkklocka på bilderna. Fasadklockor kan vara otroligt vackra. Här får ni några bilder på fasadklockor som jag har tagit här i Stockholm i sommar.
 
 
Jag lovar att det kommer fler fotografier på fasadklockor här på bloggen framöver, jag har nämligen tagit bilder på ganska många...
 

Planlösningen

Jag tittar på planlösningen varje dag, jag mäter och funderar. Jag tittar och jag planerar. Det ska bli så sjukt kul att inreda en lägenhet helt själv, utan att behöva bry sig om vad någon annan tycker och tänker. Vill ni oxå se planlösningen? 
43 kvm att inreda. Längtar enormt mycket