Imorgon är det måndag.

Innan jul köpte jag 3 par nya byxor och 2 par jeans, helt nytt för över 2000kr. Just nu ligger de nya byxorna i min garderob och jag får tyvärr inte på mig dem. Midjemåttet ökar snabbt när man lever på mammas mat och är orörlig. Jag har två alternativ, antingen låter jag de ligga kvar och går ut och köper 5 par nya byxor, eller så kämpar jag för att få på mig dem igen. Eftersom jag är en person som ifrågasätter dagens konsumtionssamhälle känns det väldigt fel att gå ut och köpa nytt, när jag faktiskt har nya kläder, som jag gillar i garderoben.
 
Därför kommer jag imorgon måndag börja ta härliga promenader och sköna simturer igen. Jag kommer börja äta god och nyttig mat igen och framförallt ska jag ge min kropp mycket kärlek igen. Jag måste få tillbaka den energi som jag hade i höstas, komma i form igen och komma i de byxor som ligger och väntar i garderoben, så jag slipper gå ut i mysbyxor...
 
Dessutom behöver min fot all den träning den kan få för att bli stark igen. Jag haltar mig sakta fram och har svårt att gå i nerförsbackar och nedför trappor. Så i helgen har träningen bestått av att gå ner för trapporna här i trappuppgången. Jobbigt, jobbigt, men ett ont måste om jag ska bli återställd någon gång.
 
Imorgon är det måndag och då är det äntligen dax att börja få tillbaka mina gamla rutiner, rutiner som jag mår bra av :) Eddahallen, here I come!





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?