"...You can try but never stop me, this is what I'm made of..."

Det är den 21 december och jag har varit väldigt oaktiv här på bloggen hela månaden, ja egentligen hela hösten. Men det finns en förklaring, förklaringen är andra prioriteringar.
 
Den här hösten har jag varit bortrest ovanligt mycket. Som ni vet så har jag jobbat i Stockholm 1-2 dagar i veckan och de senaste 10 helgerna har jag varit antingen i Sundsvall eller Skellefteå, så jag har inte haft en oplanerad helg i Umeå på hela hösten. Dessutom har jag varit upptagen varje onsdagkväll då jag har ätit middag på tjejgänget.
 
Så måndagar och tisdagar är de dagar som jag varit hemma här i Umeå och då har det blivit en hel del "hemmafix", packa upp från resa, tvätta, packa för nästa resa, handla och städa... Därav har tiden till bloggandet inte räckt till i höst. Dessutom så har jobbet tagit ovanligt mycket tid och det har blivit många övertidstimmar, sena kvällar på jobbet och arbetsdatorn i knät i soffan hemma på kvällarna.
 
Helt ärligt så känner jag mig väldigt trött och sliten nu efter denna höst, tröttare än vad jag känt mig på flera, flera år faktiskt. Som ni vet så gillar jag att ha fullt upp, jag gillar att ha saker inbokade men just nu längtar jag efter lugn och ledighet. Min plan för 2016 är att vara hemma i Umeå oftare och inte ha saker inbokade varje helg i vår. Helt enkelt lägga mer tid på träning och på mig själv.
 
Då jag inte har bloggat på två veckor så föstår ni kanske att jag har massa andra saker. Tänkte dela med mig av lite bilder från de senaste veckorna.
 
Den 10 december åkte jag till Sundsvall och såg Carolas julkonsert
 
Bakade pepparkakor och slog in paket i Sundsvall
 
 Spelade basket med Gabbe
 
 
I torsdags tog jag en shoppingkväll i Stockholm efter jobbet. Passade på att kolla NKs skyltfönster och gå på julmarknader och strosade i Gamla stan.
 
I fredags körde jag till Skellefteå för "glöggmys" med kompisarna
 
Vacker vit vintervärld i Skellefteå, tyvärr är det inte lika vitt här i Umeå...
 
 
Nu sitter jag i soffan och har tänt alla ljus och försöker hitta ett lugn.
Bilen är packad med julklappar, julkakor och resväskor.
Imorgon efter jobbet kör jag ner till Fränsta för att fira jul. Äntligen är julen och ledigheten här!
 
Nu: den stora jultvagningen
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?