Stockholm, frihet och lyx!

Jag tror att jag precis har upplevt min lyxigaste helg någonsin. Det var egentligen flera månader sedan som jag bokade denna resa till Stockholm och jag har länge sett fram emot denna oplanerade helgen här men jag trodde aldrig att det skulle kännas så här fantastiskt.

Jag landade i Stockholm på fredagkväll och checkade in på Quality Hotel Friends i Solna. Har bott här tidigare och älskar detta hotell, fantastisk utsikt över Solna, modernt och precis vid Mall of Scandinavia Av nån anledning känns det lite lyxigt att bo ensam i ett dubbelrum. På fredagkväll somnade jag gott i den sköna sängen.

På lördagmorgon vaknade av solen som sken in genom fönstret, tog en lång dusch och åt sedan en god hotellfrukost i lugn och ro.

Planen för den helgen var hela tiden att inte planera den så noga utan den får liksom bli som den bli. Men på lördagen hade jag lite planer. Vid lunch mötte jag upp en kompis i stan och vi besökte Fotografiska. Jag hade aldrig varit där tidigare så det var riktigt roligt att få se alla fotoutställningar.

Efter besöket på Fotografiska mötte jag upp Fredrik vid Slussen där vi tog en fika och senare blev det middag i Gamla stan med hans kompisar.

Vid midnatt letade jag mig tillbaka till hotellet.
Idag är det söndag och det kändes helt fantastiskt att ta sovmorgon och slippa känna stressen över att man behöver checka ut.
Efter frukosten gick jag och la mig igen och vid lunch tog jag en shoppingrunda på MoS.
Vid 13-tiden mötte jag upp en kompis i stan och vi gick till Gamla stan och fikade varm choklad och kanelbulle, supertrevligt!
Jag hade en tanke om att åka till Skansens julmarknad men jag hann inte med det så istället strosade jag inne i stan där julstämningen också var på topp.

På väg till hotellet ikväll stannade jag till på MoS och köpte några julklappar som jag la under hotellets gran. Hotellet samlar tillsammans med Unicef in julklappar till barn som inte har en stabil familjesituation. Så jag köpte tre klappar och la under granen.

Söndagkväll och det kändes riktigt skönt att glida runt på hotellet ikväll. Jag var ner och tränade i gymmet en stund och satt även i lobbyn och jobbade ett tag. Nu har jag lagt mig i sängen och inser att jag faktiskt har två dagar kvar här i huvudstaden och det känns ju hur roligt som helst.

Frihet är precis det jag känner efter denna helg, förstå vilken lyx det är att ha både tid och pengar att unna sig helger som denna.
Känner enorm lycka, glädje och tacksamhet just nu men även en liten känsla av tomhet och ensamhet...

Imorgon är en ny dag som bland annat kommer innehålla Gustav Fridolin och julbord.
☆☆☆


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?