Vecka 41

Det är fredagkväll och jag kom hem från gymmet för en liten stund sen. Tog en dusch och nu ligger jag i soffan under täcket och slökollar på Idol. Till er som inte läst mitt förra inlägg så kan jag berätta att jag avskyr fredagkvällar som denna. Sällskap efterlyses!

Den här veckan har det inte hänt så mycket. Jag har haft ont i nacken vilket har gjort att jag inte kunnat träna så ofta som jag velat. I onsdags var "onsdagsgänget " här hos mig och fikade. Jag fick chans att baka för första gången på länge, blev halvt misslyckat men det gick att äta ändå.

Onsdagsgänget redo för Bonde söker Fru-tittande.

Imorgon är det lördag och det enda jag har inplanerat är födelsedagsfirande hos en kompis. Ser fram emot det enormt mycket.

Som tur är så är det här den sista oplanerade helgen på flera veckor. De kommande helgerna har jag massa roligt inplanerat. Men andra ord kommer det här vara det sista "tycka synd om-inlägget" på några veckor.

Nu: äta en morot


Tack, men det är inte roligt längre!

Veckan som gått har varit lugn med mycket fokus på träning. Förra helgen hade jag ju besök av Sofie. På lördagen tog vi det lugnt, var en sväng på Ikea och tog även en kort promenad i höstsolen.

På söndagen fick jag annat besök från Skellefteå. Då kom Reema, Ali och Mattias förbi en sväng. Alltid lika trevligt att få besök av kompisar och jag är enormt tacksam över att jag har haft 3 helgen i rad med besök från Skellefteå, vet inte hur jag skulle överleva denna höst utan dessa besök.

I veckan har det egentligen inte hänt så mycket, jobb och träning har tagit min tid. Men i onsdags var det äntligen dags för Onsdagsgänget att samlas över middag och "Bonde söker fru" tittande. Vi har dessutom ökat vår lilla grupp från fyra till sex personer. Ju fler dessto trevligare! I onsdags möttes vi upp hemma hos Sofia som hade dukat upp bordet med massa gott.

Onsdagkvällarna är veckans höjdpunkt för mig, enda kvällen på veckan med middagssällskap och skratt i TVsoffan. Tror inte jag hade stått ut här i Umeå utan dessa trevliga onsdagar.

Det är söndagkväll och helgen lider mot sitt slut. I fredagskväll var jag bara hemma, käkade räkor och kollade på Idol, tråkig kväll med andra ord. Igår kväll tog Elina och jag en liten barrunda på stan. Även om vi tog det väldigt lugnt så hade vi himla trevligt, roligt att komma ut och titta på folk.

Elina på Gotthards med en Cosmopolitan i handen.

Idag har jag handlat, lagat lunchlådor, bakat kaka, tränat och simmat. Nu har jag landat i soffan och ska snart sova.

Men innan dess ska jag klaga på mitt liv. I 4 år har jag varit singel och jag har verkligen älskat mitt singelliv, utan tvekan har det varit de fyra roligaste åren i mitt liv och jag har gjort och upplevt mer saker än vad jag gjorde under mina 7 år i ett förhållande. Frihetskänslan som jag har känt som singel har varit fantastisk. Att inte behöva anpassa sig till någon är en lyx som har gett mig enormt mycket energi. Dessa fyra år har jag vaknat med ett leende på läpparna och en energinivå som är obeskrivlig.

Men nu är jag less på singellivet! Jag är less på att äta frukost ensam på söndagmorgon och på att äta middag ensam på fredagkvällarna. Jag är less på att inte ha någon att prata med när jag kommer hem efter jobbet. Jag är less på att gå och lägga mig ensam och på att vakna upp ensam. Jag är less på att laga mat ensam och på att sitta och äta ensam. Jag är less på att inte ha sällskap på promenader eller på andra aktiviteter. Jag är så sjukt less på denna ensamhet! Mitt eget sällskap ger mig inte energi längre och jag skulle behöva någon i min närhet som kan ge mig den energin. Egentligen skulle jag bara vilja sitta hemma och tycka synd om mig själv men då jag inte är den typen så väljer jag att fördriva min tid på gymmet. Just nu bor jag på gymmet enbart för att slippa att sitta hemma. Jag tränar 1-3 gånger/dag bara för att jag inte står ut med mig själv längre. Jag behöver en man i mitt liv som jag kan göra mitt liv lite mer spännande. Jakten är nu igång!

Det positiva med att vara less på sig själv är att man uppskattar tiden man får tillsammans med sina vänner enormt mycket. Just nu längtar jag bara till att det ska bli onsdag igen!

Nu: sova...


Fredag, Maggio och McDonalds!

Fredag igår och jag fick besök av Sofie från Skellefteå. Efter snabbfix och ett glas bubbel drog vi in till stan. Veronica Maggio spelade på Idun och vi trängde oss fram till stängslet och hade en galet roligt kväll. Även om jag inte är lika stort Maggio-fan som Sofie så tyckte jag att hon var fantastisk.

Försökte ta lika fina bilder som förra veckan, det gick sådär.

Efter Maggio började jakten efter ett bra dansgolv. Det slutade med att vi hamnade på Allstars dansgolv. Av någon anledning så orkade vi inte dansa till stängning. Vi gav upp redan kl. 00.30 och hamnade istället på McDonalds. Inte riktigt likt oss att ge upp så tidigt men så blev det.

Solen skiner ute och vi ligger inne och kollar på Idol för tillfället. Ska snart iväg på Ikea och byta ut det som blev fel förra veckan.

Nu: borsta tänderna