Tack, men det är inte roligt längre!

Veckan som gått har varit lugn med mycket fokus på träning. Förra helgen hade jag ju besök av Sofie. På lördagen tog vi det lugnt, var en sväng på Ikea och tog även en kort promenad i höstsolen.

På söndagen fick jag annat besök från Skellefteå. Då kom Reema, Ali och Mattias förbi en sväng. Alltid lika trevligt att få besök av kompisar och jag är enormt tacksam över att jag har haft 3 helgen i rad med besök från Skellefteå, vet inte hur jag skulle överleva denna höst utan dessa besök.

I veckan har det egentligen inte hänt så mycket, jobb och träning har tagit min tid. Men i onsdags var det äntligen dags för Onsdagsgänget att samlas över middag och "Bonde söker fru" tittande. Vi har dessutom ökat vår lilla grupp från fyra till sex personer. Ju fler dessto trevligare! I onsdags möttes vi upp hemma hos Sofia som hade dukat upp bordet med massa gott.

Onsdagkvällarna är veckans höjdpunkt för mig, enda kvällen på veckan med middagssällskap och skratt i TVsoffan. Tror inte jag hade stått ut här i Umeå utan dessa trevliga onsdagar.

Det är söndagkväll och helgen lider mot sitt slut. I fredagskväll var jag bara hemma, käkade räkor och kollade på Idol, tråkig kväll med andra ord. Igår kväll tog Elina och jag en liten barrunda på stan. Även om vi tog det väldigt lugnt så hade vi himla trevligt, roligt att komma ut och titta på folk.

Elina på Gotthards med en Cosmopolitan i handen.

Idag har jag handlat, lagat lunchlådor, bakat kaka, tränat och simmat. Nu har jag landat i soffan och ska snart sova.

Men innan dess ska jag klaga på mitt liv. I 4 år har jag varit singel och jag har verkligen älskat mitt singelliv, utan tvekan har det varit de fyra roligaste åren i mitt liv och jag har gjort och upplevt mer saker än vad jag gjorde under mina 7 år i ett förhållande. Frihetskänslan som jag har känt som singel har varit fantastisk. Att inte behöva anpassa sig till någon är en lyx som har gett mig enormt mycket energi. Dessa fyra år har jag vaknat med ett leende på läpparna och en energinivå som är obeskrivlig.

Men nu är jag less på singellivet! Jag är less på att äta frukost ensam på söndagmorgon och på att äta middag ensam på fredagkvällarna. Jag är less på att inte ha någon att prata med när jag kommer hem efter jobbet. Jag är less på att gå och lägga mig ensam och på att vakna upp ensam. Jag är less på att laga mat ensam och på att sitta och äta ensam. Jag är less på att inte ha sällskap på promenader eller på andra aktiviteter. Jag är så sjukt less på denna ensamhet! Mitt eget sällskap ger mig inte energi längre och jag skulle behöva någon i min närhet som kan ge mig den energin. Egentligen skulle jag bara vilja sitta hemma och tycka synd om mig själv men då jag inte är den typen så väljer jag att fördriva min tid på gymmet. Just nu bor jag på gymmet enbart för att slippa att sitta hemma. Jag tränar 1-3 gånger/dag bara för att jag inte står ut med mig själv längre. Jag behöver en man i mitt liv som jag kan göra mitt liv lite mer spännande. Jakten är nu igång!

Det positiva med att vara less på sig själv är att man uppskattar tiden man får tillsammans med sina vänner enormt mycket. Just nu längtar jag bara till att det ska bli onsdag igen!

Nu: sova... Anonym

Du kan ju komma på en tiskotans i skell till helgen annars! :DURL:


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?