Stockholm, Idol och familjeweekend

Förra veckan var det fullt upp. Jag var i Stockholm hela veckan. Först var jag på utbildning i Sigtuna i 3 dagar. Jag slutförde äntligen Controllerutbildningen efter att ha kämpat med den parallellt med mitt arbetet så nu är jag diplomerad controller.... typ.

Jag stannade kvar i Sthlm några extra dagar. Hela familjen tog en weekend i Sthlm. Vi firade Stina som har fyllt 1 år och Gabbe och Larry som också fyllt år.

Dessutom hade vi köpt biljetter till Idol så på fredagkvällen var vi på den livesändningen. Här kommer bilder från min vecka i huvudstaden.

Väldigt mysigt i Sigtuna.

Idol live i Spånga i fredags.


Vi hann även med lite shopping och vi hade tur att få se NKs julskyltning som hade premiär den helgen, julstämningen började genast infinna sig.


Den här veckan har varit en vanlig arbetsvecka. Och den här helgen ska jag ha fullt fokus på att julpynta min lägenhet. Äntligen börjar den bästa tiden på hela året.

Men ikväll blir det en tidig kväll. Fick endast 3 timmars sömn I natt då det regnade och stormade utanför mitt fönster så jag inte kunde sova. Ligger nu i soffan och halvsover och ser fram emot sovmorgon imorgon.


Och sen sist har jag...

Jag har gjort massor som vanligt. Det har gått flera veckor sedan jag bloggade sist och tänker skriva om en del av mina äventyr.


För två veckor sedan hade jag besök av Ida från Stockholm. Vi hade världens härligaste helg med besök på flera muséer och långa frukostar i myskläder. 


Förra helgen var jag hem till Fränsta. Pappa hjälpte mig lägga på vinterdäcken och jag plockade flera julgranar så jag kan klä in hela min lägenhet i granris. Det var vackra höstdagar i Fränsta så jag passade på att fota lite



Den här veckan har det varit fullt upp på jobbet, det är budgettider och det arbetet tar tid. Måste t.o.m. jobba lite i helgen för att hinna göra klart allt i tid.


Men lite roligt blir det i helgen också. Frida kommer hit med sina kids, de ska på ponytävling så jag ska försöka hinna kolla lite på tävlingarna också. Trevligt med sovsällskap även denna helg.

Nu slappar jag i soffan med årets första glas julmust. Nedräkningen till jul har börjat...