Påskdagen

Idag har vi varit på Leos Lekland, tror nästan att det är Skellefteås roligaste plats. Svetten rinner efter ett par timmar i klätterställningarna där.
I bollhavet på Leos Lekland
 
Grillpremiär till middag
Avslutade påskdagen med ännu ett besök i Nordanås lekpark.
 
Imorgon åker besökarna hem till Sundsvall igen. Själv åker jag till Umeå inför en ny arbetsvecka.

Påskafton 2014

Den här påsken har jag besök av storasyster Marie och barnen Bella och Gabbe.
Hittills har vi hunnit en hel del här i Skellefteå, varit på badhuset, shoppat, bakat och varit i några olika lekparker.
Här kommer några bilder från dagen.
Hela gänget samlat för påskmiddag
På stan...
 
Lite påskmat...
Efterrätter som vi har bakat...
 
 
Gabbe i lekparken
 
Bella tränar...
 
 Marie och jag leker lite...
 
Imorgon laddar vi för en dag på Leos Lekland!
 
GLAD PÅSK!

Mina nya 'Nike Dunk Sky High'

Mitt intresse för shopping är ganska litet, men ibland ramlar jag över skor och kläder som jag känner att jag bara måste köpa. För ett par veckor sedan hittade jag ett par sneakers på Stadium i Umeå som jag blev lite förälskad i. Tyvärr fanns de inte i min storlek. Sedan dess har jag sökt efter dessa skor lite överallt utan att ha hittat dem i min storlek. Men på nätet finns ju allt, även de sneakers jag föll för.
Och i fredags fick jag äntligen hem dem, mina nya 'Nike Dunk Sky High', sneakers med kilklack.
 
 
 
Jag trivs så bra i mina nya pjuck, så jag bestämde mig för att jag behöver ett par vita också. Tyvärr finns inte denna modell i vitt. Så därför skickade jag iväg en beställning på dessa 'Nike W Force Sky Hi' istället.
 
Nike W Force Sky High, snart på mina fötter.

En helg med mig själv som sällskap

Jag gillar helger då det är full fart, då jag har bokat in luncher med vänner, fika med kompisar, promenader med personer jag inte träffat på länge och då det är fester där man träffar nya människor.
 
Sedan jag fick jobb i januari, så har jag inte haft en enda helg helt för mig själv och jag har inte heller känt något behov att vara själv någon helg heller.
 
Men inför denna helg hade jag inte planerat in nån träff med någon kompis och ingen fest var inplanerad heller. Så jag bestämde mig för att ta det väldigt lugnt denna helg och bara göra saker som jag tycker är roliga och rogivande.
 
Att i lugn och ro pyssla och fixa i hemmet är en av mina favoritsysselsättningar och det är precis det jag har gjort denna helg. Jag har rensat i lådor, städat garderober och tvättat upp kläder. Jag har målat gamla och slitna kakelfogar i köket. Jag har dammsugit, dammat och rensat avlopp. När jag var färdig med allt pyssel i hemmet så kände jag att det var dags att komma ut lite. Cyklade till gymmet och fördrev tiden där i 2 timmar innan jag sedan strosade på stan en liten stund. Har haft en riktigt lugn och skön helg helt enkelt (men fått mycket gjort ändå)
 
Nu sitter jag i soffan och är för tillfället lite sysslolös, men ska snart sätta i gång med lite bakning. Bakningen är ett intresse som jag har fått sätta lite åt sidan sedan jag började jobba i Umeå. Men ikväll har jag tid att i lugn och ro trampa runt i köket. Receptet för Macarons är framplockat, säkert 4 år sedan som jag bakade de senast och jag har faktiskt aldrig lyckats med dem. Men ikväll ska jag göra ett försök i alla fall...
 
Hoppas ni alla får en lugn och skön söndagkväll!

Måndag-fredag, måndag-fredag, måndag-fredag...

Det känns som om veckorna bara har två dagar. 
När helgen slutar är det plötsligt måndag och innan man hinner gäspa så är det plötsligt fredag och helg igen. 
Imorgon är det fredag och jag får äntligen åka hem, har en enorm hemlängtan! Veckan i Umeå har gått lika snabbt som vanligt. I onsdags var det AW med några kollegor, känns så himla roligt att äntligen ha kollegor igen. Efter en tid som arbetslös så uppskattar man verkligen kontakten med kollegor.
Livet i Umeå är annars inte så spännande, alla dagar ser typ likadana ut:
Jobbar ca. 8 timmar
Går en kort runda på stan efter jobbet
Tränar sedan i 2 timmar
Går hem och lägger mig på min madrass tills jag somnar.
 
Just nu ligger jag på madrassen och tänker sova.
G'natt!