"...Time, goes on and on, everyday..."

Tiden flyger fram och jag har inte uppdaterat bloggen på 2 veckor av den anledningen att jag knappt varit hemma under dessa veckor.
 
Förra helgen åkte jag hem till Fränsta och firade mina föräldrars rubinbröllop (40 år som gifta), samt för lite firande av min födelsedag.
 
 
24 augusti 1974 och nu 2014
 
Vi firade dem med god 5-rätters middag i Järvsö. Det blev även en nostalgihelg, där vi drog fram diabildsprojektorn och tittade på gamla diabilder.
 
Den här veckan har varit extremt jobbig både fysiskt och psykiskt och nu när helgen är här känner jag mig riktigt sliten. På jobbet har jag arbetat som en liten galning med 2015 års budget. Hela veckan har jag suttit och vridit på siffror fram och tillbaka. Lägga en budget för en myndighet när man aldrig gjort det tidigare tar på krafterna kan jag säga.
Dessutom började jag träna boxning (ja, riktig boxning) via Umeå boxningsklubb den här veckan. Så två kvällar denna veckan stannade jag kvar efter jobbet och boxades, och då är jag inte hemma i Skellefteå förrän vid 22-tiden. När man kliver upp 4.45 varje morgon så är man lite sliten när man kommer hem så sent. Självklart har jag haft den värsta träningsvärken någonsin hela veckan p.g.a den nya träningsformen. De kvällar som jag har kommit hem vid 19-tiden har jag träffat vänner, det ena mötet jobbigare än det andra kan man säga...
Men nu är det helg och jag lägger jobbiga vecka 35 bakom mig med stor glädje.
Igår kväll åkte jag direkt från jobbet till en kompis på en liten kräftskiva, det blev en sen och galen kväll. Den här veckan är det precis 10 år sedan jag flyttade till Skellefteå (första gången) och eftersom jag aldrig har varit på den omtalade nattklubben Mollys (tidigare Underbar) så kände jag att efter 10 år i stan är det dags för mig att gå ner för de omtalade trapporna... Så igår var jag på Mollys för första gången och tittade när Kartellen spelade. Och det var riktigt roligt att få hänga på ett "nytt" ställe i stan.
Men imorse fick jag äntligen min efterlängtade sovmorgon och jag sov enda till 8.30. Jag hann dessutom plocka undan lite i min kaotiska lägenhet. Det är konstigt att man hinner stöka till så enormt trots att man nästan aldrig är hemma.
På eftermiddagen idag drog jag även upp till Solbacken och köpte mig en ny cykel. Jag har bara ägt en ny cykel i hela mitt liv, det var när jag var 11 år gammal. Sen dess har jag använt gamla ärvda rostiga cyklar utan växlar. Cykeln som jag använt de senaste 10 åren håller på att ramla isär, ekrarna flyger åt höger och vänster, den skramlar och bromsen ligger på hela tiden så jag får ett enormt motstånd. Jag kände därför att det är dags att köpa en helt ny cykel. Nu glider jag fram tyst och stabilt på Skellefteås gator.
Ikväll har jag hängt med några kompisar på Matfesten i Skellefteå, en trevlig kväll, men då jag fortfarande känner mig galet sliten från veckan så drog jag hem redan vid 22.00.
 Nu ligger jag i sängen och kommer nog somna väldigt snabbt...
 
Imorgon bär det av till Stockholm, även om jag ser fram emot det enormt mycket så längtar jag efter en lugn helg utan resande...
 
God natt!
 
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?