"...'Cause I'm a champion, so much stronger than I was before..."

Just nu är jag precis där jag vill vara!
 
Jag är fullt frisk och mår strålande.
Jag bor i en lägenhet som jag älskar.
Jag arbetar heltid på en arbetsplats som jag trivs otroligt bra på.
Jag har de finaste vänner jag kunnat önska och hur roligt har vi inte egentligen?!
För första gången i mitt liv känner jag ingen ekonomisk stress.
 
Jag känner harmoni och ett lugn inombords.
Jag känner mig lycklig och tillfreds med mig själv.
 
Jag somnar med ett leende.
Jag vaknar med ett leende.
 
Just nu är jag precis där jag vill vara i Livet.
 
Glädje. Lycka. Tacksamhet.
 
When you believe in yourself, the possibilities are endless...

Naken kattvakt fick panik

Hahaha, vilken miss jag precis gjorde...
Jag är kattvakt sedan två månader tillbaka, två mysiga pälsbollar gör mig sällskap här hemma.
Ikväll var jag extra glad över att dessa innekatter är lite fega och rädda av sig...
 
Jag skulle precis hoppa in i duschen, tog av mig alla kläder och gick naken in i badrummet, bestämde mig för att ta ut linserna innan jag hoppade in i duschen.
 
Jag hörde att grannen slog i sin dörr och tyckte det ljudet hördes ovanligt högt. "Tur att jag kollade att min ytterdörr är låst" tänkte jag då jag sekunden senare hörde porten slå väldigt tydligt.
 
Jag bestämde mig för att kolla i titthålet vad som händer och öppnar snabbt badrumsdörren och tar ett steg ut i hallen. Min toa är mittemot min ytterdörr och ytterdörren är mittemot porten in i trapphuset...
 
Gissa om jag fick panik när jag ser att min ytterdörr står på vid gavel och en katt står i dörröppningen och spanar ut i trapphuset.  Själv står jag helt naken och ber en snabb bön att katten inte spriner ut. Jag inser att jag inte kan gå och stänga dörren naken, för hur ska jag då göra om katten springer ut?!
 
Jag går tillbaka in i badrummet, rycker tag i en liten handduk och går ut i hallen igen. Katten står kvar på tröskeln.  Jag går snabbt mot dörren och katten springer in i lägenhet. Pjuuhuu!
Jag stänger ytterdörren och kom plötsligt på att jag inte sett den andra katten... Ska jag måsta gå ut halvnaken i trappuppgången och leta katten?!  Hittade dock den andra katten sovandes i soffan... som tur va!
 
Jag har ingen aning om någon stod utanför porten och såg nakenkaoset. Jag är dock himla tacksam att ingen stod i trappuppgången!  
 
Nu är dörren låst och jag är nyduschad! 
Sov gott!
 

God Lördag!

Lördag och ännu en arbetsvecka är slut. Det är ju sjukt hur fort tiden går när man arbetar. Jag har nu jobbat över två veckor i Umeå och trivs så himla bra, har inget att klaga på. Jag gillar mitt jobb helt enkelt.
 
Veckan har varit intensiv, förutom jobb så har jag haft saker inbokade varje kväll efter jobbet. Roligt och trevligt, men en hel del minus på sömnkontot.
 
Igår kväll var jag på en trevlig middag med ett tjejgäng och idag ska jag jobba i receptionen på Friskis, ingen ro och vila här inte.
 
Önskar er alla en fin lördag!

Sitter på bussen

Måndagen börjar lida mot sitt slut och jag sitter just nu på bussen hem från Umeå, hemma vid kl. 20.
Dagen har varit bra men hemresan är lite långtråkig, så jag har bestämt mig för att söka en övernattningslägenhet i Umeå. 
Så om ni hör nån som vill hyra ut ett litet rum el. lägenhet i Umeå under veckorna så får ni gärna tipsa! 

Alla har vi 24 timmar på ett dygn...

Jag har många gånger under den senaste tiden skrivit blogginlägg som handlar om att jag har väldigt mycket tid, som arbetslös har man mycket tid, eller egentligen har vi 24 timmar på ett dygn precis som alla andra jordens människor. Men som arbetslös har man fritt fram att använda tiden på ett valfritt sätt.
 
Jag har även skrivit att det kommer komma en dag då jag inte kommer ha lika mycket (fri)tid, så därför har jag passat på att göra så mycket som jag bara har kunnat under tiden som jag var arbetslös.
 
Nu är tiden slut då jag har mycket tid över. Över en natt gick jag från en person med mycket fritid till knappt någon fritid alls. Nej, nej, jag klagar verkligen inte, jag gjorde ett aktivt val när jag bestämde mig för att lägga min tid på att arbeta i Umeå. Och jag är glad att jag gjorde det valet! Efter en arbetsvecka trivs jag hur bra som helst och det känns som om jag har kommit till helt rätt arbetsplats.
 
Men plötsligt så har jag inte lika mycket tid över att göra saker på, träna eller träffa vänner på... och det är tråkigt.
Min klocka ringer kl. 4.40 varje morgon, bussen går kl. 5.50 till Umeå. Jag arbetar mellan 7.45-16.15, tar en buss hem, kommer hem till lägenheten kl. 19.00 och min plan är att jag ska somna innan kl. 22.00. Det betyder att jag har 3 timmar på mig på kvällarna att göra andra saker. Den senaste veckan har jag kastat i mig en middag och sprungit iväg till gymmet under dessa timmar. Jag har som mål att inte komma efter med träningen trots mina långa arbetsdagar... Så häng i soffan och slökollande på TV, det är bara att glömma.
Jag sååå himla glad och tacksam över mitt arbete så än så länge känns det inte särskilt jobbigt att leva så här.
Det finns dock en liten plan att skaffa en övernattningslägenhet i Umeå, enbart för att få lite mer (fri)tid på veckorna. 
 
Som tur är så har jag lediga helger, då jag kan ta sovmorgon, träffa vänner, städa, handla, tvätta och träna fritt. Och idag är det lördag och det är precis det jag ska göra idag. Blir en bra lördag tror jag!
 
 

Saturday night

Denna lördag har jag ägnat mig åt shopping på Solbacken, tvättning och storstädning av badrum.
Spännande lördag va?!
 
Nu ska jag slänga i mig en lättare middag innan det är dags att möta upp Jessica i stan.
På lördagkvällens schema står bio med Jessica.
Eventuellt hänger jag kvar i stan efter det och ser vad Skelleftenatten bjuder på denna lördag.
 
Trevlig kväll!