Julen 2017!

Då var plötsligt julen 2017 över och jag kom hem till Umeå igår kväll efter 6 mysiga dagar i Fränsta. Sent på fredagkväll den 22 december kom jag hem till mamma och pappa, mamma blev inlagd på sjukhuset i Sundsvall den kvällen så det blev pappa och jag som fick fixa det sista inför julafton. Den 23.e var han och jag hemma och griljerade skinka och gjorde revbensspjäll. På kvällen kom lillasyster Carro med familj och min kusin, som åkt från Småland. Traditionsenligt var vi på julkonsert i Torps kyrka kvällen innan julafton.

På julafton kom även storasyster Marie med familj och vänner till dem från USA. Även mamma fick komma hem från sjukhuset på julafton. Så det var fullt hus med totalt 15 personer och som vanligt fick jag hoppa in som tomte. Barnen från USA tindrade i ögonen när tomten knackade på dörren på julaftonskvällen, de hade aldrig träffat tomten tidigare. Lilla Stina blev först nyfiken när hon såg tomten men när jag gick nära skrek hon rakt ut.

Resten av julhelgen har vi mest ätit gott och lekt i snön. Snön har vräkt ner i flera dagar så det har blivit både sparkåkning och pulkåkning, himla mysigt med en riktigt vit jul.

Här kommer massa bilder från julen 2017!
Även fast vi har slutat ge varandra julklappar så fick jag en hög från olika håll, massa bra saker. Dessutom fick jag en samarbetspartner i julklappsspelet så fick även åt mig bra saker där. En riktigt bra julhelg med nära och kära helt enkelt.

Det var den julen och nyår närmar sig. För en gång skull längtar jag lite till nyårsafton, ska fira in nya året på ett spa-hotell i Luleå.

Nu: packa nyårs-outfiten December!

Sammanfattning december 2017, mycket har jag hunnit göra. Allt från babyshower för vänner till att se artister under Musikhjälpen.
December har varit ovanligt lugn för min del så jag känner att jag för en gång skull ha kunnat ta det lugnt och njuta av julstämningen.
Här kommer bilder från min december.


Babyshower för Sara och Jonas hemma hos mig den 10 december.

Helgen den 3e advent hade jag besök av Jessica från Skellefteå. Vi kollade läget på Musikhjälpen, käkade på Pinchos, spaade på Navet och spelade shuffleboard på Olearys. En perfekt helg för att samla energi sista arbetsveckan innan julledigheten.

Sista veckan innan jul passade jag på att flexa ut tidigare från jobbet så att jag hann baka och slå in julklapparna till julafton.

Nu är julafton förbi och jag gör ett eget inlägg från den dagen imorgon.

Nu: Filmtajm! 


Min våning- Christmas edition

Varje jul lägger jag ut bilder från min lägenhet och så även i år.
I år känns det dock lite extra roligt då den här lägenheten känns som den perfekta jullägenheten.
Redan i juni när jag var på visning av lägenheten började jag planera hur jag skulle julinreda.
Och det blev faktiskt precis lika mysigt här som jag föreställt mig.
Här kommer bilderna från min julmysiga våning.
På kvällarna tänder jag alla ljusen, tar en kopp glögg och bara njuter av julstämningen här hemma. Älskar denna tid på året!


Skellefteå, advent och snö!

Förra helgen besökte jag äntligen Skellefteå igen efter 5 månaders frånvaro.

Himla roligt att få åka upp och träffa kompisarna igen. Jag bodde hos Jessica och vi firade in advent genom att plocka granris i vinterklädda skogar och kollade på julfilmer. Vi passade även på att ta en krogrunda där vi mötte upp kompisar.


Tyvärr tog jag inte så många bilder från Skellefteå.


Annars har jag tagit det väldigt lugnt de senaste 3 veckorna. Jag har nämligen haft min livs värsta förkylning. Extrem halsont, ont i örat och förkylning i ca. 16 dagar. Efter 11 dagar utan förbättring gick jag till vårdcentralen där jag fick svaret att det bara är att vänta ut... Den här veckan har det vänt och idag mår jag bra så nästa vecka ska jag börja träna igen efter 4 veckors uppehåll.

Den här helgen har jag fixat och grejat. Igårkväll klädde jag granen och en kompis kom förbi en sväng. Idag har jag handlat och städat. Imorgon har jag bjudit hem ett stort gäng på Afternoon tea så har förberett inför det nu ikväll. Blir trevligt med fullt hus imorgon.

Nu: sova!