Stadsfesten, Skellefteå och solsken!

Förra fredagen körde jag upp till Skellefteå, jag hade inte varit där på ca. 4 månader så det var på tiden. 

Det var dags för årets Stadsfest och för första gången denna sommar kom temperaturen upp över 20 grader och solen sken hela helgen.
Soldyrkare som jag är körde direkt till Falkträsket när jag kom fram. 

Trots att det var kallt i vattnet så valde jag att ta årets första bad, det var ju ändå sista juni och är det juni så vill man ju båda.


På kvällen mötte jag upp Therese för första kvällen på Stadsfesten. Blev en lugn kväll med picknick på gräset, Therese visade hur man står på huvudet och sedan Magnus Uggla-spelning på området.

Efter att jag kört hem Therese mitt i natten så körde jag runt i sommarnatten. Jag älskar verkligen att vara i Skellefteå den här tiden på året. Ljuset är obeskrivligt och jag kan köra runt hela natten. Att se solen gå upp är så fantastiskt.


När klockan var 3.00 på natten började jag leta mig hem.


På lördagen hann jag träffa Malin på förmiddagen innan jag åkte vidare till Falkträsket, solade och badade resten av dagen.

På kvällen mötte jag upp Therese och hennes syster. Det blev middag på gräsmattan i kvällssolen innan vi drog till Stadsfesten.

Jag hade laddat för att se Fränsta-bandet "Stiftelsen" och hade en förhoppning att få stå längst fram på deras spelning. Men jag förstod inte hur populära de skulle vara. Jag fick inte plats precis framför scenen utan fick stå lite vid sidan om, dock längst fram. Himla roligt att äntligen få se dem live och bra va dom.

Efter Stiftelsen var det dags för Ingrosso att inta scenen. Såg Ingrosso i Umeå förra sommaren och hade glömt hur himla bra det var. Ingrosso är så obeskrivligt bra. Energin är maxad och det gäller att hoppa med folkhavet för att inte bli knuffad och ramla. Det är verkligen en magisk show och effekterna, pyrotekniken och konfettin gör det hela till en oförglömlig spelning. För er som inte har förstått grejen med att se en DJ spela live, gå och se Ingrosso så kommer ni förstå vad jag menar.


På söndagsförmiddagen mötte jag upp Therese på Vitberget för ett träningspasss, det var galet varmt och vi insåg att vi kommer behöva träna riktigt hårt de kommande månaderna för att klara Toughest i september.


Efter träningen åkte jag till Falkträsket igen, 3.e dagen i rad med sol och bad. Det var 24 grader varmt och riktigt härligt.
Jag är ju en ganska rastlös person men är det nån gång jag kan ligga stilla utan att göra nått så är det när jag ligger och solar på stranden. Så det blev ganska många timmar på Falkträsket.

Innan jag åkte hem på söndagskväll hann jag svänga förbi Sofie, Frida, Lisa, Reema och Jessica för ett kort Hej. 

Idag är det onsdag och de tre senaste dagarna har det varit 11 grader varmt och ösregn. Jag har jobbat de dagarna, passade ju bra när det ändå var så dåligt väder. 

Ikväll åkte jag till Sundsvall och här ska solen lysa imorgon så jag laddar för dag 4 i solstolen denna sommar. Gäller att ta vara på solen när den väl visar sig.


Midsommar i Gissjö

Ett par dagar innan Midsommarafton åkte jag hem till Fränsta och stugan i Gissjö. På midsommar ordnades det en mindre släktträff på Getberget och senare även lite lekar i stugan. Vädret var okej men lite kallt. 


Resten av helgen var vi på olika utflykter tillsammans med min mammas farbror och faster. Bland annat besökte vi Haverö Strömmar en regnig dag.


Kvällen innan Midsommarafton satt jag och kollade när solen gick ner över Gissjön, en magiskt vacker kväll


På måndagen efter midsommarhelgen lämnade jag Gissjö och började köra Norrut igen, mot Umeå och Skellefteå.



Juni, kyla och annat

Nu har det återigen gått alldeles för lång tid sedan jag bloggade. Då jag gjort väldigt mycket de senaste veckorna så delar jag upp bilderna från juni på flera inlägg.


Juni har varit solig men extremt kall, vilket har gjort att jag inte varit ute lika mycket som jag brukar. Men några utflykter har jag varit på.
I mitten av juni var jag och mitt lilla tjejgäng här i Umeå på bilbingo. En liten vinst till Carole blev det, i övrigt var det fikapausen som uppskattades mest.

Jag har även haft besök av Lisa en helg. Hon såg Håkan Hellström men inte jag vilket jag ångrar rejält. Men sista låten fick jag i alla fall uppleva från utsidan.

Det har blivit en del kvällar med kollegor och andra kvällar med Onsdagsgänget.

Födelsedagsfika hos Sara, jordgubbar på Karolinas balkong och Quiz med Onsdagsgänget på Harriets. Många trevliga kvällar.

Det har även varit Midsommar och Stadsfest i Skellefteå men de får helt egna blogginlägg