Familjehelg och födelsedagsfirande i Fränsta!

Förra helgen tog jag tåget ner till Sundsvall för att fira pappas 65-årsdag. Det blev lite överraskningsfirande för honom då han inte visste att även Carro m familj åkte upp till Fränsta för att vara med på firandet.

På lördag åkte vi alla in till Fränsta där vi överraskade honom på Bykrogen. Och chockad blev han när han såg hela gänget.

Det blev två mysiga dagar med hela familjen hemma hos mamma och pappa. Då det är otroligt mycket snö blev det mycket utelek och pulkåkning. Lilla Stina, 1 år, trivdes så bra i pulkabacken att hon aldrig ville gå in.

Här kommer bilder från helgen!

Vi passade även på att ta årets familjebilder då vi inte hann det i julas. Här är smakprovet från dem.


En rolig helg i Fränsta och på söndagkväll tog jag tåget upp till Umeå igen. 

Den här helgen är jag i Skellefteå och hälsar på kompisar. 

Nu: frukost!

Nyårsafton 2017!

Dagen innan nyårsafton drog jag och Jessica till Luleå på en hotellweekend. Ingen av oss är särskilt intresserade av att fira nyår så i år bestämde vi oss för att dra iväg och göra nått annat. Bara att vi i förväg bestämde vad vi skulle hitta på gjorde att jag faktiskt såg fram mot nyår detta år.

Och det blev kanske det bästa nyårsafton på flera, flera år. Vi tog långpromenad på isen, gick på spa, unnade oss behandlingar och bara slappade. Det var verkligen helt perfekt. Troligtvis göra vi om detta även nästa nyår.

Här är bilder från spa-helgen i Luleå.
Vacker frostig kyrka i kalla Luleå 

Vacker utsikt vid frukosten på hotell Sense

På ispromenad 

På Spa när snön vräkte ner ute
Fyrverkerier vid vattnet

Nyttig frukost på nyårsdagen

Alltid lika härligt med lugna hotellweekends och Sense i Luleå rekommenderas, väldigt fint, härligt spa och bra frukostar. 

Nu är januari här och jag har jobbat några dagar den här veckan. Men det känns som luften har gått ur mig nu efter jul och nyår. Det enda jag vill är att ligga i soffan med en kopp te och kolla på serier. Och det är precis vad jag ska göra denna helg. Sova länge och bara slappa. Ser fram emot det! Men först, imorgon bitti har jag tid med min PT på gymmet, så det kommer nog bli lite träning mellan slappande också...Känslan av total harmoni, balans och inre lugn...

Det är 1 januari 2018 och jag ska sammanfatta år 2017. Inför förra nyår var jag väldigt negativ och jag hade väldigt dålig känsla inför året. Och även om 2017 inte började så bra, fick tråkiga nyheter, hade galet mycket på jobbet och mormor gick bort, så blev året bara bättre och bättre fram mot sommaren. 

Den gångna hösten har varit helt fantastisk. Efter att jag flyttade till större lägenhet den 1 september så har jag känt total lycka och ett inre lugn. Varje helg hela denna höst har jag haft besök här hos mig eller så har jag varit bortrest. Och jag älskar att ha besök! Jag avskyr ensamheten och att få vakna upp och få äta frukost med nära och kära är så himla mysigt. 

Jag tror att det är just alla dessa besök från familj och vänner som har gett mig massa positiv energi denna höst. Jag har vaknat med ett leende och somnat med ett leende varje dag. Samtidigt som jag känt ett lyckorus i hela kroppen har jag även känt en känsla av totalt lugn.

För första gången på många, många år känner jag en känsla av total harmoni, balans, inre lugn och lycka. Och det är så himla häftigt!

Jag tänker ta med mig dessa känslor nu när vi går in i 2018, energin är på topp och jag mår bättre än någonsin! Men vad har jag då för mål med 2018?

Jag har några saker i mitt liv som kan bli ännu bättre. Först och främst min träning, i maj är det dags för Toughest igen och jag är taggad på att träna inför det nu i vinter.
Även om jag har vänner och familj som besöker mig från hela Sverige så behöver jag hitta fler vänner här i Umeå. Jag måste ut på "nyakompisar-jakt" i vår för vardagarna här kan bli ganska ensamma och tråkiga.
Sen så fortsätter även jakten efter den där pojkvännen nu under 2018, nångång ska jag väl lyckas springa in i honom... :)

Sammanfattningsvis är jag peppad för nya året och jag tror att 2018 kommer bli fantastiskt, jag är förväntansfull och taggad!

Nu: slappa i soffan