Känslan av total harmoni, balans och inre lugn...

Det är 1 januari 2018 och jag ska sammanfatta år 2017. Inför förra nyår var jag väldigt negativ och jag hade väldigt dålig känsla inför året. Och även om 2017 inte började så bra, fick tråkiga nyheter, hade galet mycket på jobbet och mormor gick bort, så blev året bara bättre och bättre fram mot sommaren. 

Den gångna hösten har varit helt fantastisk. Efter att jag flyttade till större lägenhet den 1 september så har jag känt total lycka och ett inre lugn. Varje helg hela denna höst har jag haft besök här hos mig eller så har jag varit bortrest. Och jag älskar att ha besök! Jag avskyr ensamheten och att få vakna upp och få äta frukost med nära och kära är så himla mysigt. 

Jag tror att det är just alla dessa besök från familj och vänner som har gett mig massa positiv energi denna höst. Jag har vaknat med ett leende och somnat med ett leende varje dag. Samtidigt som jag känt ett lyckorus i hela kroppen har jag även känt en känsla av totalt lugn.

För första gången på många, många år känner jag en känsla av total harmoni, balans, inre lugn och lycka. Och det är så himla häftigt!

Jag tänker ta med mig dessa känslor nu när vi går in i 2018, energin är på topp och jag mår bättre än någonsin! Men vad har jag då för mål med 2018?

Jag har några saker i mitt liv som kan bli ännu bättre. Först och främst min träning, i maj är det dags för Toughest igen och jag är taggad på att träna inför det nu i vinter.
Även om jag har vänner och familj som besöker mig från hela Sverige så behöver jag hitta fler vänner här i Umeå. Jag måste ut på "nyakompisar-jakt" i vår för vardagarna här kan bli ganska ensamma och tråkiga.
Sen så fortsätter även jakten efter den där pojkvännen nu under 2018, nångång ska jag väl lyckas springa in i honom... :)

Sammanfattningsvis är jag peppad för nya året och jag tror att 2018 kommer bli fantastiskt, jag är förväntansfull och taggad!

Nu: slappa i soffanNAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?