Slalom, Bygdsiljum och vänner!

Förra söndagen, den 25 mars, vräkte snön ner på morgonen. Trots det packade jag in slalomutrustningen i bilen och körde till Bygdsiljum. Vägen dit var oplogad och nästan okörd så det var en spännande bilresa dit. Jag hade dessutom bara sovit 1 timme den natten. Väl framme i Bygdsiljum mötte jag upp vänner från Skellefteå och solen började spricka fram. Dagen i backen blev helt fantastiskt och sällskapet bidrog till stor del till att det blev en minnesrik dag. 
Med nån decimeter nysnö på pisterna fick jag, Lisa, Jessica och Marre helt perfekta backar. Dagen kunde verkligen inte bli bättre.

Att jag äntligen fick träffa Marre kändes extra roligt, sedan jag flyttade till Umeå för över 2 år sedan har vi inte umgåtts alls så det var verkligen på tiden! Under lika lång tid har Marre genomgått sin livs kamp och gör det fortfarande. Jag kan inte annat än beundra henne för hennes styrka, mod och kämparglöd. Ni kan följa hennes resa mot en frisk kropp på Cerrans blogg

Dagen i Bygdsiljum kunde inte bli bättre och detta gäng fyllde mig med energi till max. Älskar dagar som denna!


Helikopterflygning, grillning och minigolf

Förra lördagen var jag ute på äventyr igen, det blev en en heldag fylld av roligheter.

Planen var att Elina, Joel och jag skulle åka bil hem till Andreas, som bor vid havet söder om Umeå, för att grilla och njuta i vårsolen. Men den planen ändrades snabbt då de två helikopterpiloterna i sällskapet tyckte det skulle vara roligare att åka helikopter. Så fick det bli. Vi hoppade in i helikoptern här i Umeå och åkte hem till Andreas för att grilla. Hur galet är det inte att ta helikoptern till lunchgrillningen? Det blev en härlig dag i snön vid havet och solen strålande.

Efter ett par timmar tog vi helikoptern tillbaka till stan där vi fortsatte kvällen med middag på Rex, drinkar på Orangeriet, minigolf på O'Learys, spel på Allstars och efterfest hemma hos mig. Sällskapet lämnade min lägenhet efter kl. 3.00 på natten.

Det blev verkligen en heldag men hur roligt hade vi inte? Sjukt rolig dag! 😄
Här kommer bilderna.

Inser nu att jag inte tog en enda bild från kvällen på stan, så ni får nöja er med helikopterbilderna.

Nu: fredagkväll och slapp i soffan

The Chainsmokers, Stockholm, Sofie & Sofie

Det här gått precis en vecka sedan jag och Sofie drog till Stockholm för att se The Chainsmokers live på Tele 2 arena. 
Vi har taggat, peppat och längtat till denna helg i månader. Och jag var helt säker på att det här skulle bli årets roligaste helg!

Så förra fredagen hoppade jag och Sofie på flyget i Skellefteå och drog till huvudstaden. Vi bodde på Globen hotell och började ladda upp inför spelningen så fort vi kom fram. 

Vid 19-tiden sprang vi över till Tele 2 där det var tre olika DJs som värmde upp publiken. Alla hade ståplats och golvet förvandlades snabbt till ett stort dansgolv. Efter att ha lyssnat på förbanden i över två timmar var vi ganska slut i benen efter allt hoppande.
Men vid 21.30 klev äntligen Chainsmokers på och konserten överträffade mina förväntningar, de var magiskt bra. Musikaliskt var de bättre än vad jag trodde, de både sjöng och spelade instrument själva, vilket de oftast inte gör på inspelningarna. Det var andra gången jag såg dom live och får jag chans att se dem igen så kommer jag göra det. Jag är besatt!
Här kommer en hög med bilder från spelningen.Efter spelningen var jag full av energi och jag och Sofie drog till Medborgarplatsen och fortsatte natten där.På lördagen blev det shopping, både i stan och på MOS. På kvällen mötte vi upp Fredrik och hans kompisar på Stureplan. Efter ett kort besök på en sunkig nattklubb så drog vi till Söder igen och tog en drink där.Söndagen tillbringade vi på hotellrummet, vi stannade i sängen hela dagen tills det var dags för middag. Vid 16-tiden gick vi och satte oss på ett fik och Fredrik kom och gjorde oss sällskap.

Klockan 19 lämnade vi huvudstaden och återvände till Skellefteå och jag körde hem till Umeå sent på kvällen.

Tack Sofie för världens roligaste helg, ser redan fram emot nästa resa till Stockholm med dig i juli. Dags att börja peppen för nästa stora spelning: Justin Timberlake :)


Oh, I want something just like this...doo doo, doo doo,dooo

Imorgon är det äntligen dags! Jag och Sofie drar till Stockholm för att se The Chainsmokers live på Tele 2 arena. Jag är så galet peppad! Kommer troligtvis bli årets roligaste helg.

Har sett Chainsmokers live en gång tidigare, vilket var riktigt bra så jag har höga förväntningar. Och det är utan tvekan de jag har lyssnat mest på de senaste åren, kan nästan påstå att jag är besatt.

Låten i länken nedan kan vara den bästa låt som någonsin gjorts. Dags att öka peppen!


Vinter, grillning och slalom

Det är måndag 5 mars och snön vräker ner ute. Yes det kommer mer snö trots att vi redan har för mycket.

Men nu börjar den bästa vintertiden, solen skiner på dagarna och man kan sitta ute i en snödriva, dricka varm choklad och grilla korv.

Förra helgen hade jag inga planer så jag ägnade helgen åt träning och lite hemmafix. Efter två dagar utan sällskap så hade jag nästan panik, har väldigt svårt för ensamhet som de flesta vet. Men på söndageftermiddag fick jag äntligen träffa kompisar. Tillsammans med Onsdagsgänget och deras pojkvänner så åkte vi till Nydala och grillade. Det var hur trevligt som helst, och precis vad jag behövde efter en ensam helg. Vi blev en ganska stort gäng som grillade då kollegor till Elinas pojkvän kom förbi med helikopter. 
Några bilder från förra helgen

Efter grillningen kunde jag inte bara gå in då vädret var fantastisk så det fick även bli en långpromenad runt UmeåDen helgen som precis gick åkte jag hem till Fränsta. Då vi inte kommer åka till fjällen i påsk så tog vi en dag i fjällen i lördags istället. Vi åkte till Bydalen som bjöd på helt perfekta backar. Lite folk, perfekta pister och vindstilla. Fantastisk rolig slalomåkning.

Igår körde jag hem till Umeå igen så det blev ett kort besök i Fränsta.

Nästa helg bär det av till Stockholm med Sofie, där väntar en spelning med The Chainsmokers på fredagskväll. Jag är taggad!