Sista april i Fränsta!

Sista april och Valborg firades som vanligt hos mamma och pappa i Fränsta. Hela familjen samlades och vi fick några soliga dagar där. Här är bilder från den helgen.
30 seconds to Mars och Jared Leto!

Som jag skrev i förra inlägget så var jag i Stockholm för en månad sedan, både jobbade där och roade mig. En kväll passade jag på att gå på en spelning, Thirty seconds to Mars spelade på Annexet och då jag var på deras spelning för 5 år sedan och det var den bästa konsert jag någonsin varit på så ville jag så himla gärna se dem igen.

Jared Leto, sångaren, var lika bra som sist och deras fans var precis lika hängivna som förra gången. Jag hoppas jag får chans att se dom fler gånger för de är galet bra live.

Här är bilder från spelningen 

Stockholm, körsbärsträd och Linda!

I mitten av april drog jag på en weekendresa till Stockholm, väl framme på hotellet mötte min bästis Linda upp mig, överraskande och oväntat. Vi fick en lugn och solig helg huvudstaden. Vi kunde inte låta bli att åka ut till Råcksta och spana in den lägenhet vi bodde i för typ 15 år sedan. Här är bilderna från den helgen
Linda och jag utanför vår gamla lägenhet i Råcksta. Nä vi bodde inte där tillsammans, jag flyttade in när Linda flyttat ut :) Min första egna lägenhet. Många minnen därifrån Vi var i Stockholm den helgen då Avicii gick bort så självklart passade vi på att gå på minnesstunden på Sergels Torg
Här några bilder från det

Fin stämning och mycket känslor bland alla Aviciifans den dagen ♡
Annars njöt vi i solen, åt glass och god mat.Tack för en rolig helg Linda! ♡

Bryssel, EU och tjejhelg!

I april var jag bortrest mer än jag var hemma och det är därför som jag inte har skrivit något på länge, men nu är det dags att ta igen det. Kommer bli många inlägg de kommande dagarna från alla resor jag gjorde förra månaden. Det blir nog inte så mycket text utan mest bilder.

Jag börjar med studieresan jag fick göra till Bryssel för att besöka EU. En enormt lärorik resa där vi besökte EU kommissionen och EU parlamentet. Skulle kunna skriva hur mycket positivt som helst om EU efter det besöket men sammanfattar det bara med att dom gör ett himla viktigt jobb och jag blev faktiskt lite sugen på att åka dit och arbeta.
Här kommer lite bilder från dagarna på EU

Jag och två tjejer till stannade kvar några extra dagar för att se mer av Bryssel och göra allt som ska göras som turist i staden. Trots att vi tre inte kände varann särskilt bra och vi bor utspridda i hela landet så hade vi en riktigt rolig helg tillsammans. Här kommer turistbilderna från Bryssel.
Roliga dagar i Bryssel med ett trevligt gäng. 

Efter resan till Bryssel åkte jag till Stockholm och var där i 1 vecka. Bilder från det kommer en annan kväll.