Cannelloni med kyckling och spenat
En av mina favoriträtter just nu är cannelloni med olika fyllningar. Förra veckan gjorde jag de här med kyckling och spenat. Bjuder på receptet.
Cannelloni med kyckling och spenat
1 paket färska lasagneplattor
2 st kycklingfiléer
1 st scharlottenlök
2,5 dl matlagningsgrädde
100 gram bladspenat
100 gram fetaost
valfria kryddor
salt och peppar
Tomatsås
1 burk krossade tomater
1 st scharlottenlök
½ pressad vitlök
basilika
salt och peppar
Riven Ost
Gö så här: Sätt ugnen på 200 grader. Lägg lasagneplattorna i kallt vatten. Tärna och Stek kycklingen och fräs löken. Blanda i grädden, spenaten och fetaosten. Lått puttra ett par minuter. Krydda, salta och peppra.
Fräs löken till tomatsåsen, pressa vitlöken och häll i tomatsåsen i löken, krydda, salta och peppra.
Lägg en klick kycklingröra på lasagneplattorna och rulla ihop, lägg alla rullar tätt ihop i en ugnsform, ugnsformen får inte vara för stor. Häll över tomatsåsen och strö över riven ost. Gratinera i ugnen i ca. 15 minuter (Läs på lasagneplattorna hur länge de ska vara i ugn)
Servera med en sallad!