Chévre Chaud med päron- recept!
I går blev det Chévre chaud till middag, supergott och galet enkelt. Jag gör alltid en liten specialare med päron på min Chévre chaud
Chevré chaud
1 st (valfritt) vitt bröd
1 st päron
100 gram chèvre
Ruccola
tomat
valnötter
honung
olivolja, vinäger och salt
Gö så här: Sätt ugnen på "grill", högsta värmen. Stek brödet i smör i en stekpanna. Lägg brödet i en ugnsform, ringla över olivolja och flingsalt. Skiva päron och lägg på brödet. Skiva chevren i breda skivor och lägg uppe på päronen. Gratinera i ugnen i ca 6-8 minuter eller till osten fått fin färg.
Lägg upp ruccola och skivad tomat på en tallrik. Ringla över olivolja, vinäger och flingsalt. Lägg på brödet på salladsbädden. Strö över hackade valnötter och ringla till sist över honung.
Så gott det ser ut!
JUNITJEJ