25 oktober 2015.

Två veckor har det gått sen jag skrev här senast. Det har varit två veckor med mycket resande.
Förra veckan blev det två arbetsdagar i Stockholm
 
Höst i Vasaparken, Stockholm.
 
God hotellfrukost
 
 
På fredag åkte jag upp till Sundsvall och Fränsta för att hämta min bil. Det var några soliga höstdagar så vi hängde i sommarstugan på lördagen.
 
 
 
Korvgrillning i Gissjö
 
Utsikten från sovrumsfönstret

 
 
Spelade Monopol på lördagkväll och jag förlorade...
På söndagen skulle jag köra hem till Umeå, men då oljelampan började blinka på bilen så fick jag lämna den där. Så jag blev tvungen att ta tåget hem.
 
Den här veckan har det varit full fart.
På måndag var jag ut och käkade med några kollegor efter jobbet.
 
Och i onsdags var jag ut på Olearys och käka middag med kompisar.
I torsdags flög jag ner till Stockholm över dagen och i nu i fredags hoppade jag på en buss upp till Skellefteå efter jobbet.
 
Så den här helgen har jag besökt Skellefteå för första gången sedan jag flyttade för två månader sedan. I fredags hängde jag hemma hos Frida, på lördag tog jag en fika med Lisa och resten av helgen tillbringade jag hos Therese i Bureå. En trevlig helg med kompisarna helt enkelt.
 
Nu är det söndagskväll och jag ska förbereda mig lite för kommande vecka. Japp, det blir några resor nästa vecka också.
 
Nu: äta choklad!
 
 

"When autumn sheds the leaves the trees are bare..."

 
Det blev inte så många blogginlägg förra veckan, konstigt med tanke på att jag var hemma hela veckan
En liten sammanfattning få det därför bli.
I onsdags blev det middag på stan och soffhäng hemma hos en f.d kollega, en mycket trevlig kväll med för mycket sötsaker.
 
I fredags hade jag en lugn hemmakväll. Jag lyssnade på musik och lagade sötpotatisbiffar, så galet gott så jag bjuder på receptet nån dag framöver.
Sötpotatisbiffar
 
Lördagen ägnade jag åt hemmafix. Tvättade typ allt, städade, fixade nya naglar åt mig... och lördagkvällen ägnade jag i soffan. Rastlösheten var enorm så jag ringde runt till alla i familjen. Lillasysters kommentar när jag ringde till henne "-Jag trodde du var döende när du ringer klockan 19 en lördagkväll!"
Som sagt jag var ovanligt uttråkad! Det fick bli en tidig lördagkväll för min del.
 
Söndagen var inte så mycket roligare, fördrev förmiddagen med att ta selfies (det är väl det man ska göra när man är uttråkad)
Som sagt, uttråkad!
Men solen strålade ute så jag gick in till stan och satte mig på bryggan vid älven
 
 
 
Jag ville aldrig lämna bryggan, helt fantastisk höstdag. Men efter allt slappade letade jag mig till gymmet på vägen hem. På söndagkväll var jag så less på att inget hände så jag tecknade ett Netflix-konto, vilket jag hade bestämt mig för att aldrig göra... så nu ska jag också försöka fastna i någon serie, som alla andra normala människor.
 
Idag är det måndag och jag har mycket att se fram emot i veckan. På onsdag blir det middag med kompis och på torsdag åker jag och jobbar i Stockholm, stannar där till fredag då jag tar ett tåg upp till Sundsvall på eftermiddagen. Helgen kommer jag tillbringa i Fränsta för att sedan köra hem till Umeå i min nyservade bil.
Gissar att veckan kommer gå snabbt.
 
Idag när jag kom hem från jobbet fick jag en liten chock
Min dusch såg ut så här
 
Fick ett meddelande tidigare idag att jag inte får använda min dusch de kommande dagarna (Näähee?!). Hyresvärden måste laga en skada i väggen. Hmm, lite jobbigt att bo ett litet målarkaos och ännu jobbigare att inte kunna duscha... Men men, ni får stå ut med en stinkande Sofie de här dagarna.
 
Nu: diska

Umeå, Stockholm, Umeå, Sundsvall, Umeå

Vecka 40 är slut och för mig blev det en vecka fylld med resor.
 
Måndag och tisdag jobbade jag som vanligt här i Umeå. Men tidigt på onsdagsmorgon flög jag ner till Stockholm. På onsdagkväll mötte jag upp Fredrik och vi var och käkade på en Mexikansk restaurang på Odenplan, supergod mat!
 
 
Efter middag gick vi in till MOOD-gallerian, mötte upp Fredriks kompisar och satt på en uteservering hela kvällen

På torsdag blev det jobb på dagen och på kvällen blev det strosande i Gamla stan, middag på Söder och en snabb fika på Espresso house med trevligt sällskap innan jag drog ut till Arlanda. Klockan tolv på natten landade jag i Umeå igen
 
Bild över ett mörkt Umeå
 
På fredag efter jobbet blev det pizzakväll med tjejkompisar, för mig blev det inte så sent då jag skulle upp tidigt på lördag. För i lördags hoppade jag in i bilen och körde till Sundsvall. Väl framme började vi med att åka upp till Södra Berget, där vi gick Björnstigen.
 
 
En groupie från Södra berget
 
 
På lördagkväll var vi och såg Timrå spela mot Vita hästen.
 
På söndag åkte vi runt på barnens olika träningar och vid 21 hoppade jag på tåget mot Umeå igen. Bilen lämnade jag i Sundsvall för lite service och besiktning.
 
Nu är det ny vecka och igår hade jag besök av en kompis från Skellefteå, mycket trevligt.
 
Den här veckan blir det inget resande, det blir en hemmavecka vilket ska bli himla skönt.
 
Nu: kvällsfika