Nästa helg då...

 Klockan står på 18.47 och för första gången den här helgen har jag satt mig i soffan.
Helgen har varit.... mestadels bra, men även lite jobbig.
I fredags när jag kom hem från jobbet stressade jag iväg till en kompis i Bergsbyn, det blev en trevlig kväll som avslutades på Club 27.
 
Lördagförmiddag blev det en långpromenad i solen med Lisa och sedan intog vi årets första lunch utomhus, nere vid älven. Soligt men lite kallt. Efter en kort runda på stan så var det dags att förbereda sig för lördagens födelsdagsfirande.
 
Lördagkvällen tillbringades i en festlokal utanför stan där vi firade en nybliven 30-åring och en 28-åring. En trevlig kväll med många nya ansikten, lite musiktävlingar och mycket surr. Kvällen avslutades på Verandan.
 
Idag har jag förberett mig inför kommande vecka (som jag alltid gör på söndagar). Tvättat, städat, handlat och gjort lunchlådor för kommande vecka. Har även hunnit med en fika i stan med en kompis.
 
Fullfart hela helgen, som vanligt, men nu har jag äntligen satt mig i soffan och tänker slappa en timme innan jag ska sova. Klockan ringer 4.40 imorgon så min plan är att lägga mig redan klockan 20... (får se hur det går)
 
Nästa helg funderar jag på att låsa in mig i lägenheten och bara ta det lugnt. Skulle behöva rensa i lådor, garderober och förråd, rensa bort alla vinterkläder och så... Längtar redan till nästa helg...

Vad har hänt här?!

Det har varit vår i Skellefteå i flera veckor. Förra veckan tog jag fram cykeln, vårjackan och gympaskor, kändes fantastiskt att äntligen få klä sig i lätta kläder och rulla fram på cykeln.
För en månad sedan, den 28 februari, tog jag bilden nedan. Vårblommorna blommade rekordtidigt här i Skellefteå.
 
Idag när jag hoppade av bussen här i Skellefteå, 5 dagar sedan jag var här senast, möttes jag av den här snöväggen
 
 
Enorma snöhögar överallt och jag tror att vi har mer snö nu än vi haft hittills i vinter. 
Vad hände med våren lixom?
Tydligen föll all denna snö under natten inatt...
Bor man i Norrland får man räkna med detta, men inte trodde jag att det skulle skilja så mycket mellan Skellefteå och i Umeå ändå.
 
Nu har jag lagt mig i min säng som jag längtat efter hela veckan.  Kommer sova som en prinsessa!
God natt!

I Stockholm!

Ligger just nu ensam på ett hotellrum i Stockholm. 
Fördelen med att inte längre bo i Stockholm är att jag får bo på hotell när jag är här. Ja, jag gillar att bo på hotell.
 
Jag är här på kursdagar med jobbet, mycket givande och roligt. Är fortfarande så himla glad och tacksam att jag fick just detta jobb.
 
Det är dock första gången i hela mitt liv som jag sover ensam i ett hotellrum... och jag känner mig lite ensam faktiskt. Men jag har laddat upp med en godispåse och Pepsi och ligger faktiskt och kollar på TV för att fördriva resten av kvällen.
 
Snön faller utanför fönstret och det är full vinter här i Stockholm idag. Hade önskat att jag hunnit träffa någon kompis här ikväll, men det fanns ingen tid över till det tyvärr.
 
Imorgon är en ny kursdag och jag kommer ladda upp med en rejäl hotellfrukost för att orka med hela dagen. Ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR hotellfrukostar och det är väl det bästa med att bo på hotell?!
 
Här kommer jag sova gott i natt
 
Ett snöigt Stockholm 
 
Gott natt!
 

Längtar till den stora vårstädningen

Jag har ju varit kattvakt i 2 månader, men för två veckor sedan flyttade de hem till sin ägare igen.
Sedan dess har jag inte varit hemma nått i min lägenhet. Men jag vet att hela lägenheten är täckt av kattpäls och jag vet att det var länge sedan jag städade ordentligt.
 
I flera flera veckor har jag längtat efter att få göra en rejäl storstädning, jag har laddat upp med skurborste och rengöringsmedel i mängder. Alla tyger ska tvättas och lägenheten ska vädras. Hela den kommande helgen ska jag ägna mig åt storstädning och jag längtar! Tänk att det kan vara så roligt att städa.
 
Det ska bli vår i lägenheten, ljusa gardiner ska sättas upp och tulpaner ska köpas. Kommer ha Skellefteås renaste lägenhet på söndag. Imorgon blir det en liten shoppingrunds på Lagerhouse för att hitta lite ny vårinredning till hemmet.
 
Men nu ska jag sova!

Måndagkväll i Umeå

Jag har precis lagt mig på min nyinköpta madrass på golvet i mitt rum i Umeå. 
Jag blev galen av oljudet som kom från luftmadrassen, ni vet, bara genom att andas så gnekar hela madrassen. Jag vaknade 627 gånger per natt typ... 
 
Så ikväll tog jag bussen till Jysk på Ersboda och köpte en tjock och rejäl skummadrass, släpade hem den på bussen.  Och jag tror jag kommer sova som en prinsessa på denna madrass. 
 
I morgon tar jag bussen hem till Skellefteå, ska bli riktigt skönt att få sova i min riktiga säng för en natt.
 
God natt! 

En helg i Fränsta

Sitter på tåget mot Umeå, har varit hemma hos mamma och pappa i Fränsta över helgen. 
I går var vi Hassela över dagen. Jag fick nya slalomskidor av min lillasyster i julklapp (hur snäll syster har jag?!) och igår fick jag äntligen inviga dem. Det gick hur bra som helst och jag älskar mina nya skidor. Fr.o.m nu ska jag åka oftare än vartannat år....
 
 
Nu ska jag försöka sova ett par timmar på tåget
Trevlig söndagkväll!

Senaste nytt i Mitt Liv

Det har blivit dax för en liten uppdatering nu.
Det händer mycket i mitt liv och jag tar mig inte tid till att blogga så ofta.
Fram tills igår så pendlade jag till Umeå varje dag. Som jag skrivit tidigare så har det lett till att jag inte har haft nån fritid. Men fr.o.m igår så hyr jag ett litet rum i en lägenhet i Umeå och plötsligt så har jag ju faktiskt tid att göra saker på kvällarna.
 
Idag har jag hunnit att klippa mig, shoppat lite och tränat efter jobbet. Och nu har jag t.o.m tid att blogga. 4 timmarextra får jag per dag nu att göra vad jag vill med. Känns så skönt!
 
Rummet jag hyr ligger i centrala Umeå och bara 10 min promend från mitt jobb. Det är omöblerat och jag har bara slängt in en luftmadrass på golvet som jag sover på. Väldigt enkelt boende med andra ord. Ingen TV och ingen dator gör att jag får användning av min surfplatta som har legat och dammat i en låda länge. Så fr.o.m nu så kommer jag nog blogga en hel del på kvällarna när jag ligger på min luftmadrass i Umeå.
 
Bara för att jag har en sovplats här i Umeå så betyder det inte att jag kommer vara fast här på veckorna. Vill nån i Skellefteå hitta på något nån kväll eller om nån kanske t.o.m saknar mig däruppe så har jag ett busskort så jag kan ta första bussen hem till Skellefteå.
 
Det var senaste nytt från mig.
Nu: sova